About

Over AboutMePersonal
AboutMePersonal is een persoonlijk blog met beauty en creativiteit gecombineerd. Ik probeer beauty met creativiteit en lifestyle te combineren op mijn blog, op maandag – woensdag – vrijdag komt er standaard een artikel online en tussendoor is er natuurlijk altijd ruimte voor meer. Op zaterdag heb ik een zogenaamde Blogvrije dag (maar deze wordt soms ook stiekem weleens gevuld)
Ik ben AboutMePersonal gestart omdat ik het super leuk vind om met andere in contact te komen, ik heb altijd al kleine sites gehad zoals je die van vroeger misschien wel kent en ik heb 2 jaar lang bij bloglovin gezeten. Toch wilde ik niet voor al mijn interesse aparte blogs dus heb ik besloten om er 1 van te maken en dat is zoals AboutMePersonal nu is!

AboutMePersonal is opgestart op 19 maart 2013.

Over mij
Mijn naam is Patricia Kleijn en ik woon samen met mijn vriend in het Zuid-Hollandse dorpje Stellendam sinds 2007. We hebben (nog) geen kinderen maar we 3 lieve katten en 1 konijn. Ik werk 4 dagen per week als gastouder en ik heb het reuze naar m`n zin met dit werk.

Mocht je nog vragen, ideeën of klachten hebben dan kun je altijd een mailtje sturen naar aboutmepersonal@upcmail.nl
Doordat mijn blog veelzijdig is vind ik het ook leuk om dingen voor mijn blog te testen of te reviewen. Dus als u iets heeft wat u vind passen op mijn blog, neem dan zeker even contact met mij op!

Veel leesplezier op AboutMePersonal

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: