TAG: Crazy Cat Lady!

2

Met 3 katten in huis kun je wel stellen dat katten onze voorkeur voor een huisdier is. Eerst hadden we Tijger en Minoes en later is daar Trixy bij gekomen. Ik kwam op het blog van ItsWendy deze tag tegen en vond hem erg leuk. Dus in deze tag een aantal vragen om onze katten ook wat beter te leren kennen 🙂

❤ Schattigste foto van je kat
De kitten foto`s vind ik de leukste 😀

12345

❤ Bijzondere eigenschappen
Minoes; Minoes is een echte kater, heel erg aanhankelijk en kan heerlijk bij je komen liggen, hij is ook helemaal weg van Salami (van de pizza) verder gooi ik hem wel eens over mijn schouder en dan ligt die lekker te kroelen en geeft die neusjes 😉
Tijger; Tijger is wat meer op zichzelf, el vind ze het lekker om geaaid te worden maar opgetild worden vind ze niks, alles op haar manier en wanneer zij wil!
Trixy; Trixy is echt een dametje met pit, ze heeft gekke buien waarbij ze van boven naar beneden racet. Houd heel erg van rode appeltjes (die nepperts die je in de herfst veel kan kopen voor decoratie) balletjes heeft ze niks mee. Ze weet precies wanneer Mathieu na heet weekend weer weggaat want dan moet hij ze even vanonder de bank halen!
Minoes en Trixy weten beide heel goed als het `bedtijd` is. Zodra ik het geluid van m`n boxjes uitzet zitten ze beide al rechtop, dan weten ze dat ze een snoepje krijgen en de gang ik moeten.

❤ Omschrijf het geluid dat je kat maakt
– Minoes miauwt heel erg zeurderig en veel!
– Tijger miauwt heel weinig en wat er voor geluid uitkomt is meer prrt-en noemen wij het hahah
– Trixy miauwt echt, daar komt echt geluid uit het is alleen wel wat schel.

❤ Koosnaam
– Minoes; Noes/Noesie/Noezel
– Tijger; Tijg/Tijgie
– Trixy; Trix

❤ Bekentenis
We hadden eerst in gedachte dat Minoes een vrouwtje was (aangezien de naam) maar toen meneer op tafel lag bij Mathieu en hij draaide om showde hij iets anders hahah toen kwamen we erachter dat hij toch een mannetje was! Aangezien hij toen al naar zijn naam luisterde hebben we het maar zo gelaten. Tijger trekt heel erg naar mij toe en Minoes ook steeds meer. Trixy weer meer naar Mathieu, terwijl ik graag een rode wilde hihi, maar ze zijn alle 3 even lief met hun buien en gekkigheid!

❤ Goede tip voor andere Crazy Cat Ladies
Let goed op het gedrag van je katten, onze kater had last van blaasgruis en dankzij het oplettend oof van Mathieu waren we er op tijd bij. (hij zeurde bij de kattenbak en als die erop ging bleef hij zitten `persen` we zijn gelijk naar de dierenarts geweest en waren eigenlijk net op tijd! Dus let erg goed op want het kan zomaar te laat zijn, zeker als je meerdere katten hebt die op elkaars kattenbak gaan.

❤ Wat voor kat zou jij zijn?
Ik denk dat ik hetzelfde als Tijger zou zijn, onafhankelijk en kroelen en opgetild worden wanneer ik dit wil maar het wel heerlijk vinden als ik geaaid wordt!

❤ Leukste kattenwebsite
Als ik wat wil weten ofzo kijk ik altijd op deze site en dan kom ik vaak via via op het goede antwoord www.dekattensite.nl

❤ Beste kattengif

Ben jij een kattenmens?

Advertentie

getagged:,

2 thoughts on “TAG: Crazy Cat Lady!

  1. jackie 11 februari 2014 om 09:43 Reply


    Ik mis mijn gekkerd…
    Had ook last van blaasgruis, op het moment dat ik het weer doorhad en zijn medicijnen bestelde is hij verdwenen en nu 12 weken later nog niet thuis…

    • patriciakleijn 11 februari 2014 om 10:05 Reply

      Oo dat meen je niet :-(:-(:-( hoop voor je dat hij toch snel thuis komt x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: