Gastouder blogjes?


bron

Sommige van jullie weten dat ik voor mijn werk gastouder (ook wel gewoon oppas/nanny genoemd) ben, nu krijg ik geregeld bepaalde vragen over dit werk en nu leek het me leuk om hier mijn blog deze vragen in aparte blogjes te beantwoorden, een soort Gastouder serie zeg maar!

Dus nu vroeg ik me af of jullie dat ook leuk lijkt? En als je zelf vragen hebt over het gastouder zijn brand los en wie weet laat ik die terug komen in een apart blogje!

Advertentie

getagged:

4 thoughts on “Gastouder blogjes?

  1. FeliciaRDS 9 februari 2014 om 11:25 Reply

    Ik denk dat er best wat mensen geinteresseerd zijn in dit werk, dus is wel leuk 🙂 Ik ga zelf dit werk niet doen, maar vind het wel leuk om erover te lezen!

  2. blogsvanmiranda 9 februari 2014 om 13:56 Reply

    Ik vind het altijd wel leuk om te horen/lezen. Mijn zus en een vriendin zijn gastouder en een andere vriendin heeft haar eigen bso.

  3. stephanievandrunen 10 februari 2014 om 16:57 Reply

    Interessant ja! 🙂

  4. […] Eerder vroeg ik of er interesse was als ik blogjes ging maken over het gastouder zijn! Ik kreeg daar leuke reacties op en heb besloten om dit dan ook te doen. Ik heb al een aantal onderwerpen die ik wil behandelen, het zijn geen elle lange artikelen maar gewoon wat basic informatie n.a.v. mijn ervaringen. Vanaf volgende week zal er elke dinsdag ongeveer 10 weken lang een artikel hierover online komen, dus heb jij nog vragen over het gastouder zijn? zet ze dan hier in de comments en dan ga ik dat zeker behandelen! […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: