Tips voor het verzamelen van je kerstcadeau`s

Christmas presents piled underneath a christmas tree.

Kerstcadeau`s, wij doen met kerst vaak wat kleine cadeautjes rond de kerstboom. We zijn een paar keer naar Rotterdam geweest om cadeau`s te halen maar dat is echt een drama. (vind ik) hoe verzamelen wij onze cadeautjes? en ook vertel ik wat kleine tips die wij hebben om het jezelf zo makkelijk mogelijk te maken.

– Wat heel handig is zijn lijstjes. Vraag de mensen waarmee je kerst viert om een lijstje met wat ze graag willen. Probeer ook ervoor te zorgen dat ze erbij zetten wat de prijs is van hun gewenste spulletjes en waar het eventueel te koop is!

– Maak een lijstje met alle mensen waarmee je de kerst viert en schrijf daarachter wat je van plan bent om te kopen voor hun. Schrijf ook bovenaan je lijstje je persoonsbudget en houd dit in de gaten bij het kopen van de cadeautjes en houd dit bij je als je de cadeautjes gaat aanschaffen.

– Probeer alles online te verkrijgen. Wij bestellen (als dit mogelijk is) de cadeautjes het liefst online bijvoorbeeld bol.com, Kijkshop, wehkamp etc. Zo hoef je geen drukke winkelstraat in (vaak in deze tijd met koud en slecht weer) want alles wordt zo goed als bij je thuis afgeleverd.

– Mocht je toch zelf shoppen voor de cadeau`s, zorg dat je je lijstje bij je hebt, goede schoenen draagt en weet welke winkels je naartoe moet. Zoek dit van te voren uit zodat je niet hoeft te gaan lopen zoeken naar waar je bepaalde dingen kunt gaan halen, dit bespaard je een hoop tijd en irritaties.

r0-65-586-301-16786-inhoud-winkelen-druk-app2

– Bepaal van te voren hoeveel je per persoon wilt uitgeven en houd dit bij op je lijstje. Wij zijn bijvoorbeeld met 6 à 7 man dus wij kunnen geen cadeau`s van €50,- pp gaan aanschaffen, zo houd je je budget ook in toom!

– Ik winkel als ik erop uit ga het liefst alleen of met Mathieu, zodat je alle cadeautjes gelijk kunt meenemen en niet dat je stiekem moet gaan doen omdat degene waarvoor je ook een cadeautje moet halen bij je is.

Dit waren een paar tips die bij ons goed werken. Dit jaar kunnen we alles zo goed als online aanschaffen dus dat scheelt weer een ritje de drukke winkels in!

Heb jij nog een goede tip n.a.v het aanschaffen van kerstcadeau`s?

Advertentie

getagged:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: