Filmreview – Mannenharten

Mannenharten

Afgelopen zaterdag ben ik naar de film Mannenharten geweest en vandaag een kleine review over wat ik van de film vond! Vond ik de film net zo leuk als dat ik het liedje vond van Nielson en Blöf? lees snel verder.

De trailer

Dit is wat ze over de film zeggen:
Mannenharten zoomt in op een zoektocht naar liefde en geluk. Reclameman Tim (Daan Schuurmans), die in paniek raakt door zijn naderende huwelijk met de perfecte Laura (Hadewych Minis). Zijn beste vriend Wouter (Jeroen Spitzenberger), die juist alles op alles moet zetten om zijn vriendin Nicole (Katja Herbers) te houden. De verlegen Niels (Fabian Jansen), die in de net gescheiden Susanne (Georgina Verbaan) een vrouw voor het leven hoopt te vinden. Niet wetend dat haar ex, de gefrustreerde Frank (Teun Kuilboer), niet van opgeven weet. Maar ook womanizer Dennis (Barry Atsma) die plots geen babes, maar de succesvolle volkszanger Roy (Jon van Eerd) naast zich in bed moet dulden. Stuk voor stuk op zoek naar hun plek in het leven en naar degene die ze aan hun zijde willen. Onvoorspelbaar maar o zo herkenbaar!

Wat ik vond van de film
Ik vond het op zich een leuke film. Het is echt een nederlandse film met veel bekende acteurs, de 1 wat leuker als de ander maar goed dat is natuurlijk een kwestie van smaak. Het verhaal wordt gespeeld in 4 verhaal lijnen. De lijn met Wouter (Jeroen Spitzenberger) vond ik het leukst. Het is wel opletten want doordat er meerdere lijnen zijn kan je snel de draad kwijtraken. Er zit humor in, herkenbare situaties en een paar kippenvel momentjes. Ik vind de film wel een aanrader als je lekker een avondje met je vriendinnen naar de film wilt en geen zin hebt in zware kost. Het is een hele luchtige film waarbij je zonder veel nadenken toch snapt wat er bedoeld wordt. Zou ik hem op DVD kopen? Nee ik denk het niet, daarvoor houd ik te weinig van dit type films, hoe leuk ik hem vond, vind ik het idee met meerdere verhalen in een film niet zo geslaagd.
Maar al met al heb ik een geslaagde filmvoorstelling gehad 🙂

Heb jij de film Mannenharten al gezien?

Advertentie

getagged:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: