Filmreview – About Time

Ik houd van films en dan met name drama/waargebeurd/dans of een leuke commedie vind ik ook wel leuk om naar te kijken. Ik houd totaal niet van griezel, trillers en dat soort enge films brr dat geeft mij echt nachtmerries! Ik heb een hoop dvd`s en vind het leuk om af en toe eens naar de film te gaan dus nu leek het me leuk om mijn mening over films te geven die ik zie (zowel dvd als in de bios) Zo hebben jullie er misschien wat aan om hem ook misschien te bekijken! Gister ben ik met Mathieu naar de film About Time gegaan in de bioscoop en vandaag mijn review over deze film.

We hebben de film gezien in Spijkenisse in het Arcaplex. De film duurt 2u en 3 minuten en het is een romantische komedie met o.a de acteurs Rachel McAdams, Domhnall Gleeson, Bill Nighy, Tom Hollander.

De jonge advocaat Tim Lake (Domhnall Gleeson) krijgt van zijn vader (Bill Nighy) te horen dat de mannen in zijn familie over een zeer bijzondere gave beschikken. Wanneer hij verliefd wordt op de mooie, maar onzekere Mary (Rachel McAdams) besluit hij om deze gave te gebruiken om haar voor zich te winnen. Hij ontdekt al gauw dat dit gave niet alleen voordelen, maar ook nadelen heeft.

Wat ik van de film vind.
Ik vind het een hele mooie film, wel is het belangrijk dat je goed erbij blijft want door het tijdreizen wat ze doen kan het behoorlijk ingewikkeld lijken omdat je van situatie naar situatie vliegt. Ik vind rachel zoeizo een top actrice en ook in deze film vind ik dat ze het erg goed doet. Er zitten zeker stukjes in die lachwekkend zijn maar ook droevige, herkenbare stukken. De boodschap van de film was bij mij wel duidelijk, dat je elke dag moet leven alsof het je laatste is want in het echte leven kun je dagen en situaties niet overdoen!

Ik geef de film zeker een 8.

Ken jij deze film? wat vond je ervan? of wil je hem gaan zien?

Advertentie

getagged:, , ,

4 thoughts on “Filmreview – About Time

 1. Anne Solveig 27 oktober 2013 om 19:22 Reply

  Het is zo’n leuke film!

 2. Veronica 27 oktober 2013 om 20:25 Reply

  Klinkt gaaf! Ik ze het op mijn “must see” lijstje! Ik kijk niet zo vaak films in de bios. Hoe vond je vriend hem?

  • patriciakleijn 27 oktober 2013 om 20:37 Reply

   ja hij vond hem wel leuk maar moeilijk te volgen.. maar komt vast omdat je wel constant moet blijven opletten 😉

 3. Fotodagboek #11 | 28 oktober 2013 om 07:01 Reply

  […] ← Filmreview – About Time […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: